Hungarian Gentlemen

Magazine of Successful People

Ez lehetne az új himnusz | Az első zenéjüket 1 millióan nézték meg 2 nap alatt

1 millió rekord megtekintés 2 nap alatt Magyarországon igen ritka, de a gyönyörű szöveg a szeretetről és az összetartásról, és a felemelő dallamvilág bebizonyította, hogy szárnyakat tud adni a dalnak az interneten.


Nem is csoda, hisz az Europe 2020 című dal erőt és hitet ad nekünk ezekben a nehéz időkben. A szerzők igazán mély üzeneteket fogalmaztak meg és közvetítenek a szövegben: összetartással, hittel és jó akarattal, egymásra való odafigyeléssel túl tudjuk élni közösen ezt a nagy kihívást, ami jelenleg próbára teszi az életünket. A zenét meghallgatva úgy érezzük, hogy hamarosan egy szebb és jobb jövő vár ránk.


(Nagy Szilárd & Ragány Misa)


Nagy Szilárd Europe 2020 című dala, melyben Ragány Misa énekel és Török Tilla hegedül, Varga Miklós Európa című számának átkomponalásával és szövegének aktualizálásával született meg, ezért is hallhatóak a visszatérő, ismerős dallamok az 1980-as évekből.


Rengetegen támogatják

Az egész csapatot büszkeséggel tölti el, hogy rengeteg elismert személy is csatlakozott és állt a projekt mellé.

Nemzetközi siker

A csapat úgy döntött, hogy a nemzetközi vizeket is meg szeretnék hódítani, így elkészült a magyar verziónak az angol változata is, melyben számos híresség szerepelni fog, hogy a magyar emberek számára is érdekes legyen az új, nagy volumenű klipp.


"Eredetileg nem is gondoltunk rá, hogy elkészítsük a dal idegen nyelvű verzióját, de olyan sokan kérték, annyi helyről érkezett visszajelzés, hogy szeretnék angolul is hallani a feldolgozást, hogy végül belevágtunk. Csarnai Borbála fordítása szerintünk fantasztikusan sikerült, abszolút átjön benne az üzenet – a hit, a remény, a szeretet, és az összefogás – ami rendkívül fontos volt számunkra. A klip teljesen új hangi és képi világgal rendelkezik, szándékosan nem az elmúlt hónapok vírushelyzetére reflektál, hanem egy teljesen különálló történet jelenik meg benne: sehol egy maszk, vagy beteg emberek, és ez nem véletlen. Úgy gondoljuk, hogy a dal nem csak az elmúlt időszakra érvényes, hanem arra is, hogy a vírus után hogyan hozzuk rendbe Európát. Magyarországon ez a dal lett az összefogás himnusza, bízunk benne, hogy az egész kontinensen az lehet" - magyarázta Nagy Szilárd.


Mostantól tehát Angol nyelven is meghallgathatjuk Nagy Szilárd és Ragány Misa csodálatos szerzeményét.


Hallgasd meg te is írd meg kommentben a véleményedet!


3498 megtekintés

© 2020 designed by Hungarian Gentlemen