Hungarian Gentlemen

HG-koszorú-logo-transparent.png

Online Magazin

Még mindig az ágyban vagy, nem tudsz felkelni? Akkor ez az 5 tipp neked szól!

A legegyszerűbb tanács, ha időben ágyba bújunk, de ez kevesünknek sikerül, így hát íme 5 tipp, hogy gyorsabban ki tudjunk ugrani az ágyból.

1. Ne fogyassz koffeines vagy alkoholos italokat előző este

A koffein frissességet, éberséget biztosít számunkra, így nem célszerű pihenés előtt felpörgetni az agyunk. Ha időben kell kelned, ha nem késhetsz el, akkor mondj nemet ezekre az italokra.

2. Az ébresztőórát tartsd távol magadtól Ne értsd félre, ez nem ébresztőóramegvonást jelent, mint előző pontunkban a koffeinnél. ;) Helyezd el a telefonod távol az ágyadtól, így amikor reggel ébreszt téged, kénytelen leszel felkelni, hogy kikapcsold az idegesítő zajt, így máris elhagytad az ágyad. Ha pedig egyszer már sikerült elhagyni az ágyat, minek mennél vissza?

3. Ébredj illatokkal

Az illatos sók évszázadok óta vitalizáló hatásuk miatt kedveltek. Készíts be az ágyad mellé egy zárt üveggel narancs-, grépfrút- vagy mentaillatút, és reggel szippants bele egy jó mélyet! A frissítő illatok egyből élénkítően hatnak majd az agyadra.

4. Tarts folyadékot az ágyad mellett

Nagyban megkönnyíti az ébredést, ha egyből magadhoz veszel valami folyadékot. A legjobb, ha sima vizet. Készítsd be már este az ágyad mellé, a reggeli kortyoktól pedig előbb magadhoz térsz majd.

5. Gyakorolj Talán furcsán fog hangzani, de gyakorold napközben a reggeli felkelést. Kapcsold le a lámpákat, sötétítsd el a szobád, állítsd be az ébresztőt és amikor az megszólal, rögtön kelj fel. Így meg tudod tanítani az agyad és a tested, hogyan reagáljon az ébresztőhangra, ezzel eléred, hogy a felkelés automatikusan működjön.

KIEMELT BEJEGYZÉSEK
Legfrissebb

Nézz be a webshopunkba is!