Hungarian Gentlemen

HG-koszorú-logo-transparent.png

Online Magazin

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy egy igaz barátra tettél szert

Napjainkban, amikor többszáz „barátunk” van Facebookon, a valódi barátságokból, amik tiszteletre, közös kötelékre és emlékekre épülnek, úgy tűnik egyre kevesebb van a modern világban. Azonnal beszélhetünk és kapcsolatba léphetünk bárkivel online, de ettől valódi barátok leszünk? Másfelől azok a barátok, akikről azt hitted számíthatsz rájuk az életben kiderül, hogy épp olyan megbízhatatlan emberek, mint akikkel a virtuális világban vagy kapcsolatban. Még ha több ezer barátja is van valakinek a Facebookon, általában csak néhány emberrel van szoros kapcsolatban a való életben. Úgyhogy honnan tudhatod biztosan, hogy azok a barátságok, amibe annyi időt és energiát fektettél, valódiak?


9 árulkodó jel, hogy egy ritka kincsre tettél szert – egy igaz barátra


Mindent elfogad veled kapcsolatban

Nem akar megváltoztatni, elfogad úgy, ahogy vagy a szeszélyeiddel együtt, a hangulatváltozásaidon át a legjobb tulajdonságaidig. Ez nem azt jelenti, hogy mindennel egyetért, amit mondasz, vagy mindent elfogad, amit teszel, de nem is próbál megváltoztatni. Úgy érzed, hogy megkönnyebbülsz körülötte, mert az emberek millióinak tengerében találtál egy olyat, aki látja a pozitív oldaladat és tulajdonságaidat, még ha te magad nem is.


A jó és rossz időkben is veled van

Ez az a dolog, ami leginkább megkülönbözteti az igaz barátokat a hamistól. A rosszabb időkben az igaz barátnak eszébe sem jutna, hogy magadra hagyjon. Ehelyett próbál segíteni ahogy csak tud. A hamis barátok viszont ilyenkor eltűnnek, csak addig vannak melletted, amíg minden jól megy, és érződik, hogy a segítség megterhelő számukra.


Örül a sikereidnek és gratulál, amikor eléred a célodat

A hamis barátok féltékenyek, amikor elérsz valami újat az életben, de az igaz barátok veled együtt ünnepelnek. Hogy tudd, valódi baráttal van-e dolgod vagy nem, csak figyeld meg ki áll melletted, amikor eléred egy új célodat, ami büszkévé, boldoggá tesz. Lesz olyan, aki megpróbál majd letörni, de az igaz barátok veled örülnek.


Nem beszél rólad a hátad mögött

Sosem pletykál rólad, ha kimész a szobából, felnőttként viselkedik és a szemedbe mondja, ha valami nem tetszik neki. Eléggé tisztel ahhoz, hogy ne terjesszen rólad pletykákat és rontsa a hírnevedet a hátad mögött, inkább ha a helyzet megkívánja szemtől szemben beszél veled.

KIEMELT BEJEGYZÉSEK
Legfrissebb

Nézz be a webshopunkba is!