Fiúból férfi ♛ 1. rész

Az érettség a cél

Sok férfi, fiú rossz szögből közelíti meg a hétköznapi öltözködést; egy céljuk van, hogy fiatalosan nézzenek ki. De ha valóban jól akarunk kinézni, akkor az érettségre kell koncentrálnunk. Az érett férfijellem vonzó a hölgyek számára, biztonságot nyújt.

Elvégre az érettség az, ami elválasztja a férfit a fiútól, ez a választóvonal. Az érettség mutatja meg férfiasságod, mely tiszteletet parancsol, mely rangot ad neked, amit az emberek látnak benned. Ez nem azt jelenti, hogy úgy kell öltözködnöd, mint az idősebb korosztály, egyszerűen csak kerüld el, hogy éretlen tinédzsernek tűnj.


Felejtsd el a nyomtatott pólókat

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy soha többet ne hordj nyomtatott pólókat,

de talán mindenki egyetért azzal, hogy nem az elegáns stílus vonásait képviseli. Ha érett vagy és igazán ki akarsz válni a tömegből, akkor nem hordhatod ugyan azokat ruhákat, mint a többi fiú.

Hordj inkább inget, egyszínű,

vagy csíkos pulcsit.

Találd meg önmagad, merj egyéni lenni, merd felvállalni az egyéniséged és öltözz hozzá. Természetesen a Hungarian Gentlemen közösség az elegáns stílust javasolja neked,

így egy nyomtatott póló helyett sokkal stílusosabb egy szép inget viselni.


A nadrág

Mondj nemet a szakadt, bő, ülepes stílusú nadrágoknak. Egy érett férfi ügyel az igényes megjelenésre. Ügyelj, hogy a testalkatodhoz illő nadrágot válassz magadnak, nem mindenkinek áll jól a slim fit, például. Ha egyedül vásárolsz, merj segítséget kérni az eladótól.


Fontos a jó cipő választás Sokan ott rontják el a harmonikus megjelentést, hogy rosszul választanak cipőt. Egy cipő képes az egész kinézetet rossz irányba befolyásolni. Törekedj arra, hogy a színek passzoljanak egymáshoz.

Tanuld meg kombinálni a ruháidat

Sajnos vagy sem, nem lehetünk mindig öltönyben. Képzelj egy srácot egy egyszerű, egyszínű pulcsiban. Átlagos, semmi extra megjelenés, igaz? Egy apró változtatás és máris elegánsabb, igényesebb megjelenést produkálhatunk azzal, ha alá veszünk egy hosszú ujjú inget. A gallért ízlés szerint akár belül is hagyhatjuk, de akár kívülre is tehetjük. Itt is ügyelj, hogy az ing színe passzoljon a pulcsihoz, illetve a nadrágoz.

Élénkítsd fel a külsőd egy picit; laza, sportos elegancia is lehet igényes. Például vegyél fel egy zakót a pulcsihoz, vagy garbóhoz. Nem öltöztél ki, mégis elegáns megjelenésed van.


Hordj órát vagy karkötőt

Egy óra, vagy egy karkötő is sokat lendíthet a megjelenéseden. Kerüld a bumfordi, csicsás órákat. A letisztult eleganciához nem illik egy gigantikus karóra a csuklódon. Törekedj a finom eleganciára.

A karóra egy úriember számára nem csak egy időmérő eszköz, hanem egy ékszer, amely kifejezi azt, hogy milyen értékeket képvisel, és hogy hova tartozik.


Fütyülj a divatvilágra

Merj egyedi lenni, alakítsd ki a te saját stílusod, hisz a legjobb stílus önmagunk. Törekedj arra, hogy ízlésesen és stílusosan nézz ki. A divat sokszor teljesen mást diktál. Ha ki akarsz tűnni a tömegből, ha egyedi akarsz lenni, kövesd a tanácsainkat és teremts magadnak divatot. Az igazi stílus örök és nem fakul ki.


Ne erőlködj Sokan ott rontják el, hogy erőltetetten próbálnak jól kinézni és túlzásba viszik, elveszítik a harmóniát, az ízléses stílus kereteit. Ne vidd túlzásba.


Hamarosan újabb részekkel érkezünk, kövess minket továbbra is!

Kiemelt posztok
Jelenlegi posztok
Archívum
Keress tag alapján