Hungarian Gentlemen

HG-koszorú-logo-transparent.png

Online Magazin

Fiúból férfi - avagy merj önmagad lenni ♛ 2. rész

A mai világban egy igazi kihívás egyéniségnek lenni. A Tv, az internet, a média próbálja meg nekünk megmondani, hogy kik vagyunk. Ha nem követed a trendet, mind gondolkodásban, mind stílusban, máris kirekesztenek, mert önmagad mersz lenni. Az igazán bátrakat ez nem tántorítja meg. A Hungarian Gentlemen közösség ezért jött létre, hogy támogassa azokat az egyéneket, akik még keresik önmagukat, akik még nem mernek önmaguk lenni. Segítünk egy értékes, sikeres élethez vezető gondolkodásmód elsajátításában, segítünk az igényes, kellemes megjelenésben, hogy olvasóink sikeresebbek lehessenek a hétköznapokban.

Értékes és egyedülálló vagy

Nincs hozzád hasonló, hidd el, hogy értékes ember vagy. Ne emészd magad a múlt sérelmein, sokkal értékesebb vagy azoknál, akik bántottak téged. Csak is azért bántottak téged, mert féltek, rettegtek felismerni kicsinységüket, ezért rajtad töltötték ki primitív módon belső, lelki viszályaikat. Elég gyáva dolog a gyengébbet bántani.

Légy büszke magadra

Találd meg, miben vagy a legjobb, fejleszd magad, feszegesd a határaidat, a tűrőképességedet. Folytass egy tevékenységet, amiben ki tudsz teljesedni, amiben láthatóan nyomon tudod követni a fejlődésed, így eléred, hogy büszke lehess önmagadra, hogy mások is felnézzenek rád, ez növelni fogja az önbizalmad, és az önértékelési problémáid is helyre billennek.

Merj önmagad lenni Miután elfogadtad önmagad és felismerted, hogy értékes ember vagy, és megtaláltad miben vagy a legjobb, amiért küzdesz, el kell jutnod arra a szintre, hogy bátran ki tudj állni a világ elé, hogy "Igen, ez vagyok én, egy sikeres ember, aki eredményeket ér el az életben". Nem számít, hogy mit mondanak mások, ne törődj a negatív kritikákkal, csakis a pozitív kritikákkal. Nincs szükséged a felesleges negativitásra, felejtsd el őket, vállat vonva menj tovább.


Egy olvasónk is átélte ezt a folyamatot, és meg is osztotta velünk gondolatait. Ádám: Sajnos manapság nagyon sok az önbizalomhiányos fiú és férfi, akik árnyékként élik az életüket, mert félnek, hogy a társadalom lenézi őket. Az én történetem is hasonló, 14 évig táncoltam versenyszerűen, sokan lenézték ezt, még a családtagjaim is, mert szerintük nem férfias tevékenység, és még nem is sport, pedig nagyon sok munka van mögötte. Miután a gondolkodásmódomat változtattam, minden megváltozott: láttam a sikereimet, hogyan fejlődtem magamhoz képest és a közösség aki lenézett nem érdekelt többé. A tánc és az edzőm nagyon sok dologra tanított meg engem; hogyan kell viselkedni más emberekkel, másokat tisztelni, értékelni a tudásukat. Beszélhetnék a nőkről való tiszteletről is, de az alapvető, ha egy női személy a táncpartnered, megtanulod mellette, hogy a nő olyan, mint egy törékeny váza, óvni kell. A Hungarian Gentlemen közösség segített rájönni arra, hogy helyes úton járok. Nap mint nap, amikor van időm a közösségi hálóra feljutni, és meglátom a Hungarian Gentlemen napi bölcseleteit, rájövök, hogy én is így cselekszem/csinálom/viselkedek, vagy rájövök arra, hogy változtatnom kell ezen.

A körülötted lévő emberek Vedd magad körül olyan emberekkel, akik megértenek téged, akik támogatnak téged, akikkel osztozhatsz a sikereiden, akikkel inspiráljátok egymást. Lehet, hogy rossz baráti társaságod van, akik csak visszahúznak téged, ezt neked kell felismerned. Amennyiben úgy érzed, hogy nem megfelelő emberekkel veszed magad körül, döntsd el, hogy mi a fontosabb számodra; te és a karriered, vagy ők. Merj bátor lenni, merj nagy döntéseket meghozni.

Példakép és célok Fogalmazd meg magadnak, hova szeretnél eljutni, hogy kivé akarsz válni, lásd magad előtt a célt. Egy példakép segíthet neked ebben, ugyanis irányt mutathat neked. Ebben segít számodra a Hungarian Gentlemen, megtalálni az irányt és célt.

Írd meg nekünk üzenetben, miben segített neked a Hungarian Gentlemen oldal, majd egy újabb blogbejegyzés formájában megismerhetjük egymás tapasztalatait!


KIEMELT BEJEGYZÉSEK
Legfrissebb

Nézz be a webshopunkba is!