Hungarian Gentlemen

HG-koszorú-logo-transparent.png

Online Magazin

Fiúból férfi - megváltoztam ♛ 3. rész

A Hungarian Gentlemen közösség hivatásának érzi társaink életének gyökeres megváltoztatását egy szebb és sikeresebb jövő érdekében. Egy gondolkodásmód, egy életstílus, egy öltözködési stílus, amelytől igazi férfivá válsz. Egy közösség, ahol nem vagy egyedül, egy közösség, ami kitart melletted, egy közösség, ami mellett kitarthatsz -Hungarian Gentlemen.

Az elmúlt 47 hét alatt 32 400 ember csatlakozott a Hungarian Gentlemen közösséghez. Sokak életében nagy változást hozott el az a pillanat, amikor elkezdte olvasni oldalunkat. Megváltoztatták a gondolkodásmódjukat, a stílusukat, sokakat megerősített abban, hogy jó úton haladnak, sokak pedig letették a drogokat.

Pár olvasónk el is küldte nekünk, hogy mit jelent számukra az oldal.

Bence: "Elképesztő az oldal, nagyon szeretem. Próbálok minél többet tanulni róla és próbálok nap mint nap úgy cselekedni, úgy élni, hogy úriember lehessek! 18 éves vagyok, nagy választóút előtt állok hamarosan belépek a nagybetűs életbe, most még tanulás, nem sokára érettségi, na de mi lesz utána? Még magam sem tudom. De sokat segít az oldal! Nagyon örülök, hogy úgy veszem észre kitűnök a tömegből ezzel a gondolkodással, viselkedéssel és stílussal. Köszönöm nektek! Így tovább, kívánom és nagyon remélem, hogy továbbra is olvashatom a tanácsokat, bölcsességeket!"

László: "Szeretném megköszönni, azt a sok mindent amit ettől az oldaltól kaptam. Régebben nem igen érdekelt az Úri emberség. Igaz, alap illem szabályokat mindig is betartottam. Ahogy olvasgattam az oldalon lévő bejegyzéseket, megfogtak. Bármi történik képesek legyünk a tartásunkat megőrizni. Legfőképp ez a motiváció. Úgy érzem, most már viselkedésileg képes leszek felnőni az előttem lévő feladatokra. Habár az öltözködés még nem ezt mutatja. Tisztelettel: egy Hungarian Gentlemen váló személy."

Gellért: "Az oldalatok motivációjának köszönhetően találtam meg a nagy szerelmem."

Roland: "Csak annyit szeretnék mondani, hogy köszönöm ezt a sok motiváló megosztást, szerintem minden követő nevében. Nagyon sokat tud lendíteni az ember napján vagy hangulatán pillanatok alatt. Csak szeretném, még egyszer megköszönni, hogy vagy."


Ha számodra is segített valamiben az oldal, küldd el nekünk üzenetben történeted!


KIEMELT BEJEGYZÉSEK
Legfrissebb

Nézz be a webshopunkba is!