Hungarian Gentlemen

Magazine of Successful People

5 tipp a sikeres létezéshez

Frissítve: 2019. nov 9.

"Az, aki szorgalomra szoktatja gyermekeit, jobban gondoskodik róluk, mintha vagyont adna kezükbe." /Richard Whately/

1. Szenvedély Bármit csinálsz, bármit dolgozol vagy tanulsz, de tedd azt szenvedéllyel. Szeresd azt, amit csinálsz. Hiába vagy szorgalmas, ha szenvedély nélkül teszed, sosem leszel annyira sikeres, mint amilyen sikeres lehetnél. Egyszerűen legyél "szerelmes" abba, amit csinálsz.

2. Munka

Senki sem lett még igazán sikeres kemény munka nélkül. Aki gyorsan tesz szert "nagy" hírnévre vagy sikerre, olyan gyorsan is veszíti el azt. Csak példaképp nézd meg a magyar tehetségkutató show-kat: már arra sem emlékszel, ki nyerte meg az elmúlt évadokat, igaz? Az igazi sikerekért meg kell dolgozni, évek vagy akár évtizedek munkája -viszont tartós és értékes.

3. Szakértelem

Neked kell a legjobbnak lenni abban, amit csinálsz. Térképezd fel a területet, fedezd fel az ismeretlent, kombinálj és alkoss újat. Tanulj, sajátíts el egy olyan tudást, ami csak neked van. A tudást nem vehetik el tőled, elveszíthetsz akár mindent, de ha valódi tudásod van, bármilyen veszteségen felül tudsz kerekedni, hiszen meg tudod újra alkotni.

4. Összpontosítás

Koncentrálj arra, amit el akarsz érni. Fogalmazd meg magadban pontosan, készíts tervet, hogyan és mivel szeretnél eljutni a célodhoz, majd dolgozz érte keményen. Ne hagyd, hogy bárki, vagy bármi letérítsen az utadról.

5. Lazíts

Végül, de nem utolsó sorban, a lazítás is nagyon fontos, ne erőltesd magad túl. Találj egy hobbit, egy tevékenységet, ami ellazít. Ez akár lehet a családod, ami egy érzelmi menedéket nyújt neked, vagy akár egy sporttevékenység, ahol kiadhatod a gőzt. A lényeg, hogy pihenj, vezesd le a feszültséget, majd újult erővel rugaszkodj neki a munkának és vidd végig.

🎄 Karácsonyi Csomag 🎄

Most minden karóra mellé egy 6990.- értékű Lion karkötőt küldünk ajándékba! 🎁

3136 megtekintés

© 2020 designed by Hungarian Gentlemen