Hungarian Gentlemen

HG-koszorú-logo-transparent.png

Online Magazin

4+1 egyszerű tipp, hogy boldoggá tedd a barátnődet

Ebben a cikkükben összegyűjtöttünk 4+1 tippet neked, hogy te is meg tudd lepni a feleségedet, a barátnődet, vagy akár az anyukádat.

1. Dicsérd meg a jó tulajdonságait

Mindannyiunknak jól esik a kedves szó, viszont a hölgyeknek különösképpen. A nőknek érzékeny lelkük van, ezért fel tudod dobni a napját, ha érezteted vele, hogy értékeled!


2. Segíts be neki a házi munkában

Tudjuk, a legtöbb férfinek ez most rosszul hangzik, vagy sokan azt fogják mondani, hogy ez nem a férfi feladata, de hidd el, hogy nagyon feldobod a napját, ha azt látja, hogy fontos neked is a rend.


3. Kedveskedj neki valamivel A legtöbb hölgy nem várja el, hogy drága holmikkal kedveskedj nekik. Viszont apróságokkal gondolhatsz rá. Bizonyára tudod, hogy mi az, amit nagyon szeret, valami kis apróság, édesség, virág, stb. Amikor hazafelé mész, lepd meg csak úgy spontán!


4. Öleld meg

Csak öleld meg a semmiből, esetleg mondj neki valami szépet, hogy azt érezze, biztonságban van.


4+1 Extra tipp Ha már mindent megpróbáltál, és úgy érzed, hogy ennél most többre lesz szükség, akkor lepd meg egy Hungarian Lady ékszerrel. Minden Lady karkötőt egy szép, fehér, Hungarian Lady dobozban küldünk a vásárlóinknak.

Ha most rendelsz, ajándékba küldünk neked egy 6 990.- értékű férfi Lion karkötőt! Neki egy Lion Queen neked pedig egy Lion King. Lepd meg őt, és mi meglepünk Téged!

KIEMELT BEJEGYZÉSEK
Legfrissebb

Nézz be a webshopunkba is!