5 tanács, ami úriemberré tesz téged a nők szemében

Összegyűjtöttünk neked 5 pontot, ami úriemberré tesz téged a nők szemében.1. Légy mindig pontos

A nők idejét mindig értékelni és tiszteletben kell tartani. Ha találkozóra mész, sose késs el, a pontos megjelenés elegáns és úrias.


2. Kommunikálj kifinomultan

Egy kellemes hang, kommunikációs stílus, szép fogalmazás rögtön megkülönböztet téged a többiektől. A műveltség sosem fog kimenni a divatból.


3. Ha valakivel beszélgetsz, mindig nézz a szemébe

Az európai kultúrában a tisztelet egyik jele, hogy egymás szemébe nézünk, amikor beszélgetünk. Ha úgy érzed, hogy kellemetlen érzés mások szemébe nézni (van ilyen típus), akkor tréningezd magadat: nézz a szemébe, majd tekints el, majd újra nézz a szemébe, és így tovább.

4. Sose féltékenykedj

A féltékenység a legtöbb esetben abból az érzésből fakad, hogy úgy érzed, nem vagy elég jó. A legjobb ellenszer, ha képzed magadat azokon a területeken, ahol úgy érzed, hogy hiányosságaid vannak.


5. Sose légy bunkó vagy beképzelt

A nők számára taszító, ha valaki bunkó módra, tiszteletlenül viselkedik. Bizonyos körökben bizonyára ez imponáló lehet, de ha ezt a cikket olvasod, biztos vagyok benne, hogy te nem olyan ember vagy, mint ők. Légy mindig udvarias, megértő és törődő.Kiemelt posztok