Hungarian Gentlemen

HG-koszorú-logo-transparent.png

Online Magazin

Milliomosok szokásai, amitől te is több lehetszA technológia fejlődésével egyre nehezebben tudjuk definiálni, mit is jelent a siker. Sokan megragadnak a mókuskerékben, miközben nagyon szeretnének váltani, valami újba kezdeni.Ma már rengeteg honlapot, appot találhatsz, arról, miként és hogyan lehet elérni a legegyszerűbben azt, hogy sikeres legyél, hogy minél több pénzt tudjál keresni. De igazából, nem biztos, hogy ezek a legjobb módszerek erre. Elég, ha megfigyeljük pár milliomos szokásait, több közöset találunk benne, lehet, hogy azokra érdemes koncetrálni, amik közösek bennük. Mutatunk is neked párat.


Sokat olvasnak

Az egyik, amit észre lehet venni, ha milliomosokról olvasunk, hogy mindegyikük elmondja, mennyit olvas. Kutatások alapján elmondható, hogy azok a milliomosok, akik önerőből lettek azok, ők havi két könyvet olvasnak. Az olvasás fontos, hiszen ebből tudod a legfrissebb trendeket megszerezni. Az önfejlesztés egy fontos eleme az olvasás.Meghatározzák a havi költségkeretüket

A milliomosok nem hisznek a szerencsében, sok időt töltenek azzal, hogy megértsék, miből van bevételük, mire költenek és ez alapján határozzák meg a havi költségkeretüket, amit nem is lépnek át. Minimalizálni próbálják a felesleges kiadásaikat. Ha elég sokat dolgozol ezen tökéletesen kézben tudod tartani a pénzügyeidet.


Elkerülik az adósságot

Amit biztosan nem követnek el a milliomosok hogy adósságba verjék magukat. Nem élnek fényűző életet, csak arra költenek, amire feltétlenül szükségük van és amit meg tudnak maguknak engedni. Nincs hitelkártyájuk sem, hogy még véletlenül se költsenek feleslegesen.


Nem rázzák a rongyot

Az előző pontból adódóan a milliomosok nem is viselkednek milliomosként, akár hiszed, akár nem a legdrágább autómárkák eladott autóinak 86%-a nem milliomosoknál van. Ez azért is lehet, mert egy amerikai kutatás szerint azok, akik évi 250 ezer dollárt keresnek, nem vesznek Ferrarit, Porsche-t, inkább Fordot vagy Toyotát, mert az arra szánt pénzt inkább befektetik másba.


Fejlesztik vezetői képességeiket

A vezetői képességeket lehet tanulni. Ha sikeres akarsz lenni, kell is. Minél többet dolgozol azon, hogy a lehető legjobb vezető legyél, annál több embert rudsz bevonzani, annál több vezető fog neked is segíteni.
(Forrás: ridikul.hu)

KIEMELT BEJEGYZÉSEK
Legfrissebb

Nézz be a webshopunkba is!