Hungarian Gentlemen

HG-koszorú-logo-transparent.png

Online Magazin

Multimilliomos tinédzserek

Elsőre közhelyesen hangozhat, hogy bárki bármit elérhet, amit csak megálmodik magának. Viszont, ha megnézzük ezeket a tinédzsereket, akik több százmilliót kerestek tizenéves éveik alatt, talán elgondolkodunk azon, hogy talán mégis álmodhatunk nagyokat, mert kemény munkával, egy nagyszerű ötlettel minden lehetséges lehet.1. Evan és az EvanTube Az édesapja segítségével ez a 8 éves kisfiú elindította saját YouTube csatornáját, melyet EvanTube-nak nevezett el, mára már közel 2 millió követője van és évente körülbelül 350 millió forintot keres. Játékokat ismertet, olyan dolgokról beszél, amikbe más gyerekek bele vannak őrülve, és szépen lassan rajongótábora elkezdet növekedni. Rajta kívül is van még néhány YouTube milliomos, tehát ha úgy érzed eléggé karizmatikus vagy, van egy új ötleted, akkor szabad út áll előtted, hogy megalkosd a saját csatornád te is.


2. Christian Owens

Az ő motiválója Steve Jobs volt. Éppen ennek köszönhetően szerezte meg az első dollármillióját 16 évesen Owens. Az első saját számítógépét kamaszként kapta meg, és még középiskolában megtanulta a webes tervezés csínját-bínját. 14 éves korára már megalkotta az első saját tervezői cégét. A Mac Bundle Box feltalálójaként több fejlesztővel és gyártóval tárgyalt, hogy a felhasználók számára egyszerű, és kedvezményes csomagokat ajánlhasson.


3. Adam Hildreth

Még csak 14 éves volt, amikor Hildreth összefogott a barátaival. Létrehozták Dubit nevű közösségi oldalt. Az oldal rendkívül hamar óriási népszerűségre tett szert az Egyesült Királyságban. Tizenhatodik születésnapjára Adam-nek már közel 3,7 millió dollárja volt a bankban, ami több mint 1 milliárd forintnak felel meg. Ezt követően a Crist fejlesztésével folytatta a munkát, amely egy szoftvergyártó cég, mely segít a gyermekeket megvédeni a nemkívánatos online tartalomtól.


4. Cameron Johnson

Johnson-t megkérték a szülei amikor 11 éves volt, hogy készítsen a szomszédok számára meghívókártyákat. A vendégek csodálattal tekintettek az elkészült kártyákra, és többször is sorozatban felkérték, hogy pénzért gyártson nekik saját célra különböző kártyákat. Ekkor alkotta meg a „Cheers and Tears”-et 14 évesen. Később pedig az online hirdetésekkel, valamint a szoftverfejlesztéssel is elkezdett foglalkozni. Amikor középiskolába járt, a havi jövedelme meghaladta a 110 millió forintot.


5. Emil Motycka

Ez a fiú 8 éves korában még csak egy fűnyíró üzlet megalkotásával foglalatoskodott, míg 18 éves korára már megalkotta a Motycka Enterprises-t, amivel 37 millió forintot keresett. Annak érdekében, hogy lépést tudjon tartani a többi tinédzserrel, éjszaka dolgozott a hátsó kertben, és azt mondta „ esténként inkább csak 4 órát alszom”. Ez az alvásmennyiség talán nem a legegészségesebb, de ha képesek vagyunk mindent megtenni azért, hogy elvégezzük a munkánk, akkor minden bizonnyal mi is eljutunk a saját sikerünk megvalósításáig.


Amint megtaláltad az álmod, amiért szenvedéllyel küzdeni tudsz, értelmet nyert az életed. Ne hagyd, hogy mások letörjék az álmaid, dolgozz értük keményen és elérheted őket. Ezek a fiatalemberek megmutatták, hogy a sikerhez nem kell más, mint merni nagyot álmodni, kitűzni a célt, felismerni, hogy mi kell az embereknek és ezért keményen dolgozni.

Ha tetszett a cikk, oszd meg barátaiddal!

KIEMELT BEJEGYZÉSEK
Legfrissebb

Nézz be a webshopunkba is!