9 tipp, amivel örökre meghódíthatod a szerelmedet

Éreztesd vele nap mint nap, hogy szereted. Vallj neki szerelmet szavak nélkül. Elmondjuk, hogyan.

Ha nap mint nap, hétről hétre szavak nélkül is szerelmet vallasz a párodnak, egy életre meghódíthatod. És újra, meg újra fellobbanthatod mindkettőkben a szenvedély lángját.

Elmondunk néhány tényleg működő tippet arra, hogyan érezteted a kedveseddel/férjeddel/feleségeddel, mennyire fontos a számodra.


1. Írd fel, jegyezd meg a fontos dátumokat és köszöntsd fel!

Egy 70 éves férfi például minden évben felköszönti a feleségét a névnapján, kis virágcsokrot vagy egy szál virágot ad neki nőnapon, anyák napján, és nem feledkezik meg a születésnapokról sem. Akkor is felköszönti a nejét, ha előtte összevesztek valamin. Van, aki vacsorát főz a kedvesének, egy egyszerű sütit dob össze, rajzol valami vicceset.


Ugyanígy a nőknek sem illik megfeledkezniük a párjuk szülinapjáról, névnapjáról, és nyugodtan fel lehet köszönteni a férfiakat apák napján.

Nem drága virágokra kell gondolni, a gesztus a fontos, és az, hogy a párod tudja: az ilyen apróságoknak tűnő dolgok is számítanak neked.


2. Flörtölj a kedveseddel, akkor is, ha már régóta vagytok együtt

Szemezz vele. Úgy menj el mellette, hogy gyengéden végigsimítod a bőrét. Ha odaad neked valamit, úgy vedd el tőle, hogy finoman hozzáérjen a kezed az övéhez.

Küldj neki jeleket.

3. Meglepetések, ajándékok hétköznapokon

A férfiak és a nők is szeretik, ha néha félévente, évente egyszer csak úgy kapnak valamit a másiktól. Egy könyvet - akár antikváriumból -, illatszert, csokit, egy üveg bort, mozijegyet, egy kis csomag különleges kávét vagy teát, egy öveg sört, amilyet még nem kóstolt azelőtt, érdekes formájú illatgyertyát, szép bögrét a bolhapiacról és a többi.


4. Kényeztesd!

Egy 47 éves férfi például évek óta minden reggel elkészíti a párja kávéját, mire az fölkel. Pontosan annyi tejjel, ahogyan a nő szereti. És figyeli, mikor fogy ki a kávé, évek óta szorgalmasan tölti újra a dobozt. Mi ez, ha nem szerelmi vallomás szavak nélkül?


5. A testbeszéded is árulkodjon arról, hogy szereted

Húzódj hozzá közelebb, érintsd meg, simogasd, adj puszit a nyakára, bújj hozzá, öleld át. Az érintés, a testi kontaktus a felnőttek számára is ugyanolyan fontos, mint a gyermekeknek.


6. Csinálj meg kérés nélkül is olyan dolgokat, amiket amúgy nem szívesen teszel meg

Mire gondolunk? Például utálod a függönyöket levenni és mosógépbe tenni, utána újra felrakni őket? Mindig a párod dolga? Akkor vedd a fáradságot, és csináld meg helyette!


7. Hallgasd végig türelmesen, akkor is, ha duzzog, ha mérges

Ha kiadja magából a mérgét, és te közben nem veszíted el a fejedet, hanem figyelmesen hallgatod,a mit mond, akkor megtudod, miért haragudott meg rád, mi váltotta ki belőle az indulatot.

8. Viszonozd a párod gesztusait és a szavak nélküli szerelmi vallomásait


9. Mosolyogj rá minél többet!


(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Kiemelt posztok
Jelenlegi posztok
Archívum
Keress tag alapján