Hungarian Gentlemen

HG-koszorú-logo-transparent.png

Online Magazin

A farkasokat nem érdekli, hogy mit gondolnak róluk a birkák

Tanuld meg egy egész életre: nem számít, hogy mások mit gondolnak rólad. Nem számít, hogy mit gondolnak és mondanak az ostoba emberek.

Sose taposs át ártatlan embereken, és sose bánts olyasvalakit, aki nem érdemli meg. Viszont egy dolgot mindannyiunknak meg kell tanulni: a farkasokat egyáltalán nem érdekli, hogy mit gondolnak, mit tesznek, mit éreznek a birkák. Nekünk is meg kell tanulni egy olyan érzelmi falat felépíteni az ostoba emberek és magunk közé, amin nem tudnak áthatolni semmilyen téren.

Nem számít, hogy mit gondolnak

Teljesen más síkon gondolkodnak és élnek, nem képesek (és nem is akarják) megérteni azt, amiről te beszélsz. Egyszerűen nem képes rá az agyuk. Abszolút nem számít, hogy mi van a fejükben, a gondolataik értéktelenek. Ezért soha, de soha ne rágódj olyasvalamin, amit egy birka mondott neked.

Sose kapd fel a vizet miattuk

A legnagyobb örömük az életükben, ha azt látják, hogy sikerült fájdalmat okozni neked, ha azt látják, hogy sikerült felidegesíteni téged. Lelkileg kielégülnek és gonoszságukban örvendeznek. Ne add meg nekik ezt a luxust. A legnagyobb bosszú, ha azt látják, hogy semmilyen hatással nem tudnak lenni az életedre. Ha pedig azt látják, hogy boldog vagy és fejlődsz, gyarapodsz, kipukkannak irigységükben.


Légy erős és ne állj bosszút

Hatalmas lelki erőre van szükséged ahhoz, hogy csak úgy el tudj sétálni, mert ott forr benned a düh, hogy "nincs ehhez joguk". De ha igazán erős és bölcs vagy, felejtsd el, hagyd ott és menj tovább. Ne te piszkold be a kezedet egy értéktelen, gonosz ember miatt...


Kellemes gondolkodást és sok lelki erőt kívánunk neked! Ha tetszett a bejegyzés, írd meg kommentben a Facebook-on!


KIEMELT BEJEGYZÉSEK
Legfrissebb

Nézz be a webshopunkba is!