Hungarian Gentlemen

HG-koszorú-logo-transparent.png

Online Magazin

A rejtélyes magyar milliárdos, aki milliós gondolatokat ad ingyen - A sikeres ember 7 szokása


(Kattints a képre a részletekért)


Az internet tele van mindenféle információval, de úgy igazán sosem kapunk tartalmas információkat, mindenki általánosságban fogalmaz, mert senki se akarja a siker kulcsát ingyen odaadni neked. De van egy magyar milliárdos, aki olyan információkat és tanácsokat ad neked, amiket más mentorok egy rakás pénzért mondanak el neked. Egy magyar milliárdos, akinek a vagyonát rejtélyek övezik, viszont az árulkodó lehet, hogy egy 150 millió forintos Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe gépkocsival közlekedik és luxusingatlanai vannak Európától az USA-ig.

(Kép: wallpapercave.com)

Természetesen a sikernek nincs konkrét receptje: mindannyian különböző képességekkel, lehetőségekkel rendelkezünk, így a siker receptje is különböző. De még is vannak olyan alapok, amelyek minden milliárdosban megvannak.


A milliárdos Polgár Árpád üzletember és befektető ebben a videójában olyan tudást ad át neked önzetlenül, amit ha megfogadsz és felhasználsz, biztosan sikeresebb ember leszel és segít elérni a nagy céljaidat.


Árpád 7 szokása, ami megváltoztathatja az életedet:

Írd meg kommentben a Facebookon, hogy melyik tanács tetszett a legjobban, vagy melyik szokást alkalmazod már az életedben, kíváncsiak vagyunk!


KIEMELT BEJEGYZÉSEK
Legfrissebb

Nézz be a webshopunkba is!