Mindent meg fogsz kapni a tökéletes időben, csak várd ki

Az egyik legnagyobb szupererő, amivel rendelkezhetünk a türelem.

Megfigyeltem, hogy az életnek rendje van, a történések egymásra épülnek fel, és nem lesz jobb, ha sürgetjük a dolgokat, sőt akár rosszabb lesz, vagy elvész az ajándék varázsa. El kell fogadnunk -még, ha közhelyesen is hangzik, hogy mindennek meg van a maga ideje.

Ne sürgesd a szerelmet

Ne hagyd, hogy a magány olyasvalaki kezei közé vigyen, aki nem tisztel és szeret téged eléggé. Az emberek akkor keresnek szerelmet általában, amikor magányosak, de ez nincs így jól. Akkor keress szerelmet, akkor vágyj csak rá, amikor készen állsz rá. Semmiféleképpen se sürgesd.


Nem lehet birodalmat építeni egyik napról a másikra

Ha igazán sikeres akarsz lenni, légy türelmes, tégy minden egyes nap a célodért valamit. Ha elfáradtál, semmi gond, pihenj meg egy kicsit, de ne add fel!

Sokan abba a hibába esnek, hogy gyors és könnyű sikert akarnak maguknak, mert türelmetlenek. De ezek a "sikerek" mulandóak vagy hamisak, a gyors hírnév is hamar lecseng. Csak egy kérdés: emlékszel azokra az "énekesekre", akik 5 évvel ezelőtt nyertek meg ilyen-olyan tehetség kutatókat? Valószínűleg a válaszod az, hogy nem. Ezek a sikerek ideig-óráig tartanak. A valódi sikereket évekig kell felépíteni türelmesen.

Az igaz szerelemnek még a távolság sem szabhat határt

Nagyon sokan kétségbe esnek és úgy döntenek, hogy befejezik a kapcsolatukat pár száz kilométer távolság miatt. Egy kedves ismerősömet 2000km sem tántorította el az álmától. Addig vártak türelmesen, amíg úgy nem alakult az életük, hogy boldogan élhessenek együtt. Évekig nem találkoztak, majd a fiatalember úgy alakította az életét, hogy anyagilag megengedhette magának azt, hogy több mit húsz alkalommal repüljön el hozzá egy éven belül. Végül a lány hozzá is tudott költözni. Hidd el, ha valóban szeretitek egymást, ha úgy érzed, hogy egymásnak vagytok teremtve, LEGYETEK TÜRELMESEK, mert el fog jönni a ti időtök! ...és főleg ne pár száz kilométer miatt adjátok fel, ez semmi.


Ne csak várj, cselekedj is! Természetesen nem arról beszélek, hogy tétlenül várj és ne csinálj semmit. Minden nap tégy valamit azért, hogy előrébb juss, de ne sürgesd a dolgokat, mindent el fogsz érni a maga idején.


Jelszó: türelem.


Kiemelt posztok